Aug 4, 2007

Simpsonizirajte se!

Kako biste izgledali ako biste bili stanovnik Springfielda i imali Homer Simpsona kao jednog od sugrađana? Na internet stranu Simpsonizeme možemo učitati našu fotografiju i zatražiti njeno 'simpsoniziranje'. Kao rezultat dobićemo našu animiranu verziju rađenu u stilu likova iz Simpsonovih. Ova 'zavodnica' ispred Kwik-E-Marta rezultat je moje fotografije.

4 comments:

Unknown said...

Ja sam ovde na ovoj adresi i ispao sam veoma smesno, jer sam hteo da budem neobrijan kao Homer. :)))

http://www.blogoye.org/uploads/avatars/945_5945.jpg

Bubble of Sin said...

Burger King zaista uvek ima fenomenalno inventivne promotivne kampanje na Internetu.

Još uvek se sećam njihovog Sith Sense sajta, na kom je virtuelni Darth Vader iz nekoliko koraka nepogrešivo pogađao pojam koji osoba koja je ispred kompjutera zamisli. Šteta što je sajt skinut...

Jasna Ćosović said...

@wonderboy: Brajko, hvala na laskavoj recenziji mog bloga. I da...sretno sa novim kaučom! :)
@paunovic&wonderboy: Zaboravih da napomenem da se preko sajta može naručiti i majica, kapa ili šolja sa simpson likom koji ste kreirali:)

Bubble of Sin said...

Nema na čemu, J. Tvoj blog mi je, zajedno sa Markomania, verovatno najzanimljiviji domaći blog koji sam imao prilike da vidim. Nekako mi prija ceo taj Surfer's Digest koncept.

I hvala za lepe želje oko kauča... On je verovatno najbolje parče nameštaja koje sam u životu koristio. Nemoj ni da me pitaš odakle kucam ovaj komentar. ;)