Feb 13, 2008

Monopol: na redu je Novi Sad

Kada sam pre 10 dana pisala post o Beogradu i glasanju za poziciju na svetskom izdanju igre Monopol, Beograd je bio negde oko skromnog 30. mesta. U međuvremenu, zahvaljujući glasovima svih nas, došao je do 6. mesta. Do kraja glasanja verovatno dođe i do jedne od top 3 pozicije. Pored blogova i foruma, informacije o ovom zanimljivom glasanju pojavile su se i u mnogim domaćim medijima: Blicu, B92, Politici, 24 Sata,...pa nas ne treba čuditi da su mnogi posetili stranu MonopolyWorldVote.com i glasali za Beograd.
Inače, primetila sam da se Novi Sad nekako tiho probio na 12. mesto druge liste tj. liste na kojoj se nalaze gradovi koje sami korisnici nominuju. Ako se Novi Sad probije do samog vrha ove liste ima dobre šanse da se, pored Beograda, pojavi na tabli Monopola. Dakle, na redu je Novi Sad, pa svi ljubitelji Monopola, pored Beograda, trkom glasajte i za Novi Sad.
Ako već glasate za Beograd i Novi Sad evo još jednog predloga: dovedimo u društvo Londona, Pariza, Njujorka i Sidneja na tablu Monopola neki srpski gradić.
Prema Vikipediji evo nekoliko naših gradova sa najnižim brojem stanovnika kojima možemo dati glas Alibunar, Jasa Tomic, Zitiste.

No comments: